Sjuksköterska - Stockholm

Stockholm

PersonalExpressen bemannar med professionell, ambitiös och jordnära personal efter våra kunders behov och önskemål. Vi är noga med att de konsulter vi presenterar för våra kunder matchar våra förväntningar gällande humanistiska grundvärderingar, god arbetsmoral, hög ambitionsnivå och en hög grad av individuellt självgående. Det förväntar sig våra kunder av oss och det förväntar vi oss av våra konsulter.

Känner du att du passar in i ovanstående beskrivning har du kommit rätt - enklare än så kunde det inte vara!

Just nu söker vi dig som är utbildad sjuksköterska och som är intresserad av att arbeta på olika konsultuppdrag i Stockholm. Vi planerar att skicka in anbud till flera kommande upphandlingar i Stockholmsområdet gällande bemanning av utbildade sjuksköterskor och därför söker vi nu efter dig som känner dig intresserad av att arbeta med oss över sikt.

Extra nyfikna är vi på dig som vill växa med oss som företag och som även skulle vara intresserad av att ansvara för vår framtida bemanning av sjuksköterskor runt om i landet. PersonalExpressen har en storslagen långsiktig vision som vi gladeligen delar med oss av till dig som drivs av att jobba långsiktigt med full fart framåt!

PersonalExpressens ledning har över 10 års erfarenhet av att driva olika typer av verksamheter inom offentlig sektor och framförallt inom vården såsom familjehem och LSS/HVB-hem och vårdsektorn ligger oss således varmt om hjärtat.


Varmt välkommen att skicka in din ansökan till oss om du vill veta mer!

Kontaktperson

Oliver Thomson

oliver.thomson@personalexpressen.se

08- 128 555 01

Tack för din ansökan! Ansökan misslyckades, vänligen försök igen Ansök snabbt och enkelt

Var god ange ditt förnamn.
Var god ange ditt efternamn.
Var god ange en giltig e-post.
Var god ange ditt telefonnummer.
Släpp din bild här eller klicka
Var god ange ett svar.
Släpp dina dokument här eller klicka
Var god bifoga minst ett (max fem) dokument (ex CV, brev, betyg)
    Filerna får inte överstiga 10 MB
    Skicka dokumenten i PDF- eller Word-format.
    Vänligen bekräfta att du läst vår policy.

     

    5 %