Registrera ditt intresse att bli IT-konsult tillsammans med oss på PersonalExpressen här

Sverige

Hej och hjärtligt välkommen att anmäla ditt intresse till att bli IT-konsult tillsammans med oss på PersonalExpressen!

PersonalExpressen bemannar med professionell, ambitiös och jordnära personal efter våra kunders behov och önskemål. Vi är noga med att de konsulter vi presenterar för våra kunder matchar våra förväntningar gällande humanistiska grundvärderingar, god arbetsmoral, hög ambitionsnivå och en hög grad av individuellt självgående. Det förväntar sig våra kunder av oss och det förväntar vi oss av våra konsulter. Känner du att du passar in i ovanstående beskrivning har du kommit rätt - enklare än så kunde det inte vara!

PersonalExpressen är i första hand ett konsultföretag som inom IT-sektorn vill förmedla längre konsultuppdrag ute hos våra kunder. Vår affärsidé är att arbeta nära med ett fåtal kunder och växa tillsammans med dem. Det innebär att det är viktigt för oss att förmedla dig som är IT-konsult genom oss till kunder som du verkligen kan se dig själv trivas hos över tid.

För den juniora IT-konsulten kan PersonalExpressen vara en mycket bra väg ut på arbetsmarknaden samtidigt som vi kan vara det perfekta alternativet för den något mer seniora IT-konsulten på arbetsmarknaden som vill njuta av friheten det innebär att kunna arbeta fritt efter de egna preferenserna!

När du registrerat dig själv och ditt CV i vår databas kommer vi att kontakta dig för att påbörja en diskussion där vi lyssnar in dina egna förväntningar på din karriär och vilken typ av jobb du i första hand är intresserad av. Efter det presenterar vi hur vi ser på vägen framåt tillsammans baserat på dina önskemål - vi är experter på att hitta gemensamma lösningar där alla blir nöjda!

PersonalExpressen gör idag mycket mer än att bara förmedla konsultuppdrag inom IT-sektorn såsom att anordna gemensamma konsultträffar med konsulter från våra andra affärsområden, anordna sommarfester, anordna julfester, anordna konsultresor samt bjuda in till spontana after-works och andra roliga evenemang löpande.

På så vis blir du som kommer in som ny IT-konsult hos oss direkt en del av den större familjen på PersonalExpressen där vi idag samlar över 200 konsulter från en rad olika branscher, sektorer och affärsområden - vi ser värdet i att vara en arbetsgivare där människor med olika bakgrund och intressen inte bara möts utan frodas och växer tillsammans.

Återigen hjärtligt välkommen till oss på PersonalExpressen - hoppas vi ses snart!

Kontaktperson

Oliver Thomson

oliver.thomson@personalexpressen.se

08- 128 555 01

Tack för din ansökan! Ansökan misslyckades, vänligen försök igen Ansök snabbt och enkelt

Var god ange ditt förnamn.
Var god ange ditt efternamn.
Var god ange en giltig e-post.
Var god ange ditt telefonnummer.
Släpp din bild här eller klicka
Var god ange ett svar.
Var god ange ett svar.
010
Var god ange ett svar.
Var god ange ett svar.
Var god ange ett svar.
Släpp dina dokument här eller klicka
Var god bifoga minst ett (max fem) dokument (ex CV, brev, betyg)
    Filerna får inte överstiga 10 MB
    Skicka dokumenten i PDF- eller Word-format.
    Vänligen bekräfta att du läst vår policy.

     

    5 %