Fritidspedagog till heltidsvikariat - Skinnskatteberg

Skinnskatteberg
Ansök senast 2020-03-12

PersonalExpressen är ett bemannings- och rekryteringsföretag som är här för att skapa skillnad för människor. Vårt ledord är kvalitet och det viktigaste för oss är att vår personal trivs med sina arbetsuppgifter, samtidigt som de känner att de utvecklas på det personliga planet!

 

Vi samarbetar idag med många förskolor och skolor runt om i landet som hör av sig vid behov av duktiga vikarier på både kort och lång sikt.

 

Just nu söker vi dig som är utbildad fritidspedagog och som finns tillgänglig på heltid under vårterminen. Det gäller ett vikariat som med start så snart som möjligt på en trivsam och välskött skola i gemytliga Skinnskatteberg. Personaltätheten är god på skolan och du som vikarie kommer att ha lätt för att komma in i arbetet snabbt.

 

Det viktigaste är att du brinner för att arbeta med barn eftersom vi alltid sätter prioritet på personlig lämplighet i vår rekrytering. Innehar du dessutom lång praktisk erfarenhet som fritidspedagog är det ett stort plus!

 

Hör av dig till oss om du letar efter en ny arbetsmiljö och känner ett intresse för en ny utmaning så återkommer vi snarast med ett besked om hur vi går vidare i processen.

 

Vi hörs! :)

Kontaktperson

Rasmus Östlund

rasmus.ostlund@personalexpressen.se

Tack för din ansökan! Ansökan misslyckades, vänligen försök igen Ansök snabbt och enkelt

Var god ange ditt förnamn.
Var god ange ditt efternamn.
Var god ange en giltig e-post.
Var god ange ditt telefonnummer.
Släpp din bild här eller klicka
Var god ange ett svar.
Var god ange ett svar.
Släpp dina dokument här eller klicka
Var god bifoga minst ett (max fem) dokument (ex CV, brev, betyg)
    Filerna får inte överstiga 10 MB
    Skicka dokumenten i PDF- eller Word-format.
    Vänligen bekräfta att du läst vår policy.

     

    5 %